Asociatia de presa straina de la Hollywood a desemnat-o pe Gia Mantegna drept Miss Golden Glob 2011.

Conceptul de "Miss Golden Globe" a fost introdus in 1963, iar de atunci, in fiecare an, fiica unor vedete consacrate este aleasa pentru a asista la ceremonie.

LOS ANGELES, CA - DECEMBER 09: Miss Golden Globe 2011 Gia Mantegna attends the Miss Golden Globes Party hosted by InStyle and the Hollywood Foreign Press Association at Cecconi's Restaurant on December 9, 2010 in Los Angeles, California. (Photo by Alexandra Wyman/Getty Images for InStyle)

Gia, fiica actorului Joe Mantegna, se declara onorata sa pArticipe la cea de-a 68-a editie a premiilor Globurile de Aur, ce va avea loc pe 16 ianuarie 2011, scrie contactmusic.com.

“Am crescut uitandu-ma la Globurile de Aur impreuna cu familia mea si ma simt foarte norocoasa sa particip la acest eveniment magic”, a declarat actrita, in varsta de 20 de ani.

Gia Mantegna a debutat in cinematografie la varsta de 13 ani, in filmul “Uncle Nero” alaturi de tatal ei. De asemenea, Gia a mai jucat si in “Secret Life of the American Teenager”, “Criminal Minds”, dar si in seria “Gigantic”, unde joaca alaturi de Grace Gummer, fiica actritei Meryl Streep.

Printre starurile care au primit titlul de “Miss Golde Globe” de-a lungul timpului se numara Melanie Griffith (1975), fiica actritei Tippi Hedren, fiica lui Jack Nicholson, Lorraine (2007), fiica lui Kevin Costner, Lily (2004) si Rumer Willis (2008), fiica lui Demi Moore si a lui Bruce Willis.

Editia din 1995 a avut parte de un Mister Golden Globe, titlu oferit fiului lui Clark Gable, John.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.