Scandalul pentru custodia lui Cristian Andrei Lobont, dintre portarul echipei nationale, Bogdan Lobont, si Loredana Constantin, si-a derulat un nou episod marti seara, la B1 TV, in cadrul emisiunii "Nasul".

Intrata in direct prin intermediul telefonului, Loredana s-a facut de ras, confirmand proverbul potrivit caruia "Minciuna are picioare scurte". Femeia care ii ia fotbalistului 5.000 de euro pe luna pentru intretinerea unui copil de doi ani si jumatate (!) a sustinut ca, de un an si patru luni, nu si-a petrcut timpul decat acasa si la serviciu. Auzind aceasta, Bogdan a zambit si a intrebat-o ce cauta la munte pe 11 septembrie 2005, cand s-a cazat la hotelul Best Western. "La munte?! Nu am fost la munte in acea perioada. Am stat in Bucuresti". Lobont a prezentat poze facute de detectivii pusi sa o urmareasca pe fosta sa prietena, care o infatisau pe aceasta impreuna cu un barbat (Dimitris Vergitsis), la data amintita, undeva la munte. "Loredana, am o intrebare: unde era copilul cand tu erai la munte?", a intervenit portarul Nationalei. Dupa ce a mai tinut-o cateva minute ca ea a stat numai in Bucuresti, Loredana a acceptat ca s-ar putea sa fi fost la munte, dar pentru a participa la un seminar. Dupa alte cateva minute, fata si-a amintit ca a fost la munte pentru a-si aranja petrecerea de Craciun. Cine s-o mai creada?

In plus, desi a spus ca ea nu a iesit din casa in nici o seara in ultimul timp, Lobont a demonstrat cu informatii de necontestat, oferite de detectivi, ca Loredana ajungea acasa numai in jurul orei 22: "Am filme si poze care dovedesc asta. Cand terminai serviciul, te opreai in fiecare seara la casa iubitului tau si ajungeai acasa in jurul orei 22.00. Nu stiu cand aveai timp sa-i faci de mancare lui Andrei. Am pus detectivii pe urmele tale, pentru a demonstra lumii in grija cui se afla copilul meu acum".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.