Anul trecut, Beyonce si Jay-Z au alcatuit cel mai bogat cuplu din showbiz, obtinand impreuna venituri de peste 68 milioane lire sterline.

Asa ca cei doi nu se dau inapoi de la cadourile scumpe si dupa ce Jay-Z i-a cumparat sotiei sale o insula, a venit randul cantaretei sa-si suprinda sotul.

Aceasta i-a oferit lui Jay-Z, cu ocazia celei de-a 41-a aniversari, un Bugatti Veyron Grand Sport, considerat unul dintre cele mai rapide automobile din lume, pentru care a scos din buzunar peste un million de lire sterline, scrie dailymail.co.uk

WOLFSBURG, GERMANY - MARCH 11: Journalists look at a Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport, which retails at EUR 1,450,000 and as a brand belongs to Volkswagen, at VW's annual press conference on March 11, 2010 in Wolfsburg, Germany. VW Chairman Martin Winterkorn admitted that VW had been affected by the worldwide financial crisis in 2009, though reported that many of VW's brands reported growth, especially in China. (Photo by Sean Gallup/Getty Images)

Potrivit The Sun, Beyonce a comandat acest model in urma cu un an, deoarece sotul ei, pasionat de automobile, si-l dorea in colectia sa impresionanta din care mai fac parte un Rolls Royce Phantom, un Ferrari F430 Spider, un Maybach 62S si un Pagani Zonda Roadster.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.