Actrita sud-africana, Charlize Theron, a scos la licitatie, in scopuri caritabile, o intalnire cu ea.

Actrita, in varsta de 35 de ani, s-a oferit sa mearga la un meci de baschet al echipei Los Angeles Lakers cu persoana care va fi dispusa sa plateasca cel mai mult pentru a o insoti la acel eveniment.

IRVINE, CA - DECEMBER 04: Actress Charlize Theron talks to the public at Living Peace Series At UC Irvine - Conversation With Charlize Theron on December 4, 2010 in Irvine, California. (Photo by Valerie Macon/Getty Images)

"Toti barbatii din sala au dublat imediat sumele pe care le-au licitat, pentru a achizitiona doua bilete, dupa ce au auzit ca Charlize Theron va merge cu unul dintre ei sa vada un meci al echipei Los Angeles Lakers. In cele din urma, ea a fost de acord sa asiste la acel meci pentru suma de 20.000 de dolari"
, a declarat o sursa, potrivit contactmusic.com.
NEW YORK - DECEMBER 06: Charlize Theron attends the 2010 Charlize Theron Africa Outreach Project Benefit at The Darby Restaurant on December 6, 2010 in New York City. (Photo by Theo Wargo/Getty Images)

Licitatia a fost organizata de fundatia actritei, Charlize Theron Africa Outreach Project, al carei scop principal este de a crea un mediu de viata sanatos si conditii de trai mai bune pentru copiii orfani, comunitatile sarace si persoanele suferind de maladia SIDA din Africa de Sud.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.