Robert Plant nu isi doreste o reuniune a legendarei trupe Led Zeppelin, marturisind ca este mai interesat sa lucreze la alte proiecte, informeaza femalefirst.co.uk.

Trupa Lde Zeppelin s-a despartit in 1980, dupa moartea bateristului John Bonham. Desi a fost rugat de mai multe ori de fostii membri ai trupei, Jimmy Page si John Paul Jones, sa porneasca impreuna in turneu, Plant a refuzat constant.

Muzicianul a spus mereu ca este mai interesat de alte proiecte, cum ar fi sa cante alaturi de muzicienii nomazi din Nordul Africii.

Cantaretul, care poarta si acum celebrele sale plete blonde, a spus ca, in prima faza, tuaregii cu care colaboreaza muzical, "nu au fost siguri de genul lui".

"Un moderator la radio i-a intrebat, la un moment dat, pe colaboratorii mei tuaregi ce cred despre mine. Ei au marturisit ca nu sunt siguri daca sunt barbat sau femeie", a marturisit rockerul, transmite MEDIAFAX.

Plant, care a castigat in 2009 mai multe premii Grammy pentru albumul "Raising Sand", lansat impreuna cu solista de muzica country Alison Krauss, vrea sa se concentreze asupra altor stiluri muzicale si sa adopte, totodata, un alt stil de viata.

Membrii Led Zeppelin s-au reunit in decembrie 2007, pentru un concert unic, un omagiu adus fondatorului companiei Atlantic Records, Ahmet Ertegun, cu care celebra trupa a semnat un contract in 1968. Trupa s-a destramat in 1980, in urma decesului tobosarului John Bonham.

Led Zeppelin a vandut mai mult de 300 de milioane de albume in lumea intreaga. Printre cele mai de succes piese ale trupei se numara "Stairway to Heaven", "Whole Lotta Love" si "Kashmir".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.