Angelina Jolie a declarat ca ar vrea sa se mute in Africa alaturi de Brad Pitt si de copii, atunci cand cariera sa va fi mai putin solicitanta, informeaza femalefirst.co.uk.

"Imi imaginez ca in urmatorii ani o sa o iau mai incet cu munca. Nu ma voi retrage, dar la un moment dat voi face mai putine filme", a declarat Jolie.

"Adevarul este ca mi-ar placea foarte mult sa traiesc in Africa la un moment dat. Mi-ar placea sa petrec mai mult timp pilotand avioane. Si pe plan artistic vor mai fi alte lucruri de facut", a completat actrita, transmite MEDIAFAX.

Angelina Jolie a mai spus ca nu crede ca va mai juca in vreun film alaturi de partenerul sau de viata, Brad Pitt, deoarece nu li se ofera niciodata proiecte comune. Jolie si Pitt s-au cunoscut si s-au indragostit in 2005, pe platourile de filmare ale peliculei "Domnul si doamna Smith".

"Nu primim prea multe oferte de a face filme impreuna. Discutam mereu, pentru ca intotdeauna exista o fata in filmul lui si un baiat in filmul meu. Pe de alta parte, ne-ar placea sa lucram impreuna si sa ii aducem si pe copii in aventura noastra", a mai spus Jolie.

Angelina Jolie si Brad Pitt sunt considerati a fi unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, in ciuda faptului ca nu sunt casatoriti. Cei doi au in prezent sase copii, dintre care trei sunt adoptati - Maddox, in varsta de noua ani, nascut in Cambodgia, Pax, in varsta de sase ani, nascut in Vietnam, si Zahara, in varsta de cinci ani, nascuta in Etiopia. Shiloh, nascuta in Namibia, in 2006, este unul dintre copiii biologici ai cuplului, alaturi de gemenii Knox Leon si Vivienne Marcheline, nascuti in 2008, in Franta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.