Actrita americana Reese Witherspoon a achizitionat locuinta din Los Angeles a actorului Steven Segal, pentru 7 milioane de dolari, informeaza femalefirst.co.uk.

Actrita se muta din casa pe care o impartea cu fostul sau sot, actorul Ryan Phillippe, de care s-a despartit in 2007 si cu care are doi copii Ava (11 ani) si Deacon (7 ani), pentru a se muta in locuinta din Los Angeles.

Proprietatea, care are peste 1.850 de metri patrati, este situata in zona Brentwood a orasului. Casa are sapte dormitoare, noua sali de baie, o piscina, dar si un templu budist, transmite MEDIAFAX.

Printre vecinii lui Witherspoon se numara prezentatoarea TV Chelsea Handler, Arnold Schwarzenegger si Gisele Bundchen cu sotul sau, Tom Brady.

Reese Witherspoon, castigatoarea premiului Oscar pentru cea mai buna actrita in rolul principal, in 2006, gratie rolului June Carter Cash, din filmul "Walk the Line - Povestea lui Johnny Cash", a fost casatorita timp de sapte ani cu actorul Ryan Phillippe, partenerul ei din "Tentatia seductiei/ Cruel Intention" (1999).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.