Johnny Depp vrea sa interpreteze rolul lui Hamlet inainte de a fi prea batran, deoarece Marlon Brando ar fi vrut sa il vada in tragedia lui William Shakespeare, informeaza contactmusic.com.

Starul din seria "Piratii din Caraibe" a marturisit ca intalnirea cu Brando l-a inspirat sa il studieze pe Shakespeare, ca sa il poata interpreta pe Hamlet. Johnny Depp spera sa isi poata indeplini acest vis foarte curand.

"Marlon Brando a spus «De ce nu iti iei un an liber ca sa il studiezi pe Shakespeare sau sa studiezi Hamlet? Lucreaza la Hamlet si joaca rolul asta pana nu esti prea batran»", a marturisit Johnny Depp.

"Incerca sa imi spuna sa joc acest rol pana nu o sa fiu depasit. Si mi-ar placea sa fac asta, chiar mi-ar placea foarte mult", a mai spus Depp.

Johnny Depp a jucat in filme precum "Edward - Maini de Foarfeca/ Edward Scissorhands" (1990), "Arizona Dream" (1993) si "Don Juan de Marco" (1995). El a devenit foarte popular datorita rolului Jack Sparrow din seria "Piratii din Caraibe", partitura pentru care, a marturisit acesta, s-a inspirat din personalitatea chitaristului Keith Richards, al trupei Rolling Stones.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.