Pe 26 noiembrie 2010, in Polonia, in timpul turneului Monster Ball, Lady Gaga a declarat ca viitorul ei album intitulat "Born This Way" va fi "cel mai mare album al acestui deceniu".
Cantareata a afirmat ca materialul follow-up al debutului "The Fame" va contine 20 de piese si ca nu urmeaza tendintele actuale, potrivit Musichat.

“Nu pentru nimic, albumul este terminat si este grozav (…) Promit sa va dau cel mai mare album din acest deceniu, doar pentru voi.”, a declarat aceasta, potrivit MTV News. Se pare ca Elton John si producatorul RedOne sunt cativa dintre artistii cu care a colaborat pe album.

In cadrul ceremoniei de decernare a premiilor MTV Video Music Awards 2010, dupa ce a anuntat titlul noului album, Lady Gaga a cantat live o bucata din melodia care da numele albumului. Cantareata a plecat acasa cu 8 premii.

Recent, Alicia Keys a initiat o campanie in scop caritabil cu ocazia Zilei Internationale a Luptei Impotriva SIDA (30 noiembrie 2010) pentru care a rugat 3 celebritati - Lady Gaga, Usher si Justin Timberlake - sa renunte la activitatea lor pe retelele sociale precum Facebook si Twitter pana cand asociatia Keep A Child Alive va strange un milion de dolari.


47108, LONDON, UNITED KINGDOM - Friday November 5 2010. Lady Gaga keeps her head held high as she exits through the service entrance of her London hotel. Gaga was wearing a masculine black suit with white dards paired with a white shirt underneath. The ever-busy performer is booked for a gig in Croatia tonight. Photograph: Ringo, PacificCoastNews.com

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.