"Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti zic ce fobie ai"!

  • Zodiile de Foc

Berbec, Leu, Sagetator

Nativii acestor zodii sunt caracterizati in general de Arachnofobie, frica de paianjeni, deoarece zodiile de foc simt nevoia sa fie in control permanent al vietii lor. Cu toate ca majoritatea nativilor din aceste zodii care sunt afectati de Arachnofobie sunt femei, un bun procent dintre acestia sunt si barbati, fie ca fac acest lucru evident sau il ascund din orgoliu. Curatenia si controlul mediului de viata sunt pentru acesti nativi de o deosebita importanta.

Solutii:

-informati-va asupra pericolului real pe care-l reprezinta paianjenii, deoarece foarte putine specii sunt intr-adevar veninoase;
-adoptati o atitudine pozitiva fata de paianjeni si existenta lor in natura.

  • Zodiile de Aer

Gemeni, Varsator, Balanta

Nativii din aceste zodii sunt caracterizati in general de Claustrofobie, frica de a fi prinsi in spatii inchise, ca si frica principala. Ei au nevoie de aer pentru ca acesta este elementul care ii reprezinta si simt ca se sufoca si se panicheaza in spatii inchise, inguste, puternic aglomerate. Multe persoane sufera de aceasta fobie, mai ales in urma unor traume din copilarie ce nu au fost tratate la timp.

Solutii:

-o optiune ar fi psihoterapia pentru a infrange aceasta fobie;
- infruntarea directa a sentimentului pentru a-l face suportabil;
-in unele tari se practica si tratament medicamentos impotriva anxietatii, insa doar la recomandarea medicului.

Citeste si depsre zodiile de Pamant si de Apa pe kudika.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.