Designerul si-a facut testul ADN din care a rezultat ca Andrei Iordache, manechin in show-urile sale de moda si portar la Juventus Bucuresti este "Botezatu Jr".
„Andrei este intr-adevar fiul meu. Am facut testul ADN”, a declarat Catalin Botezatu, in exclusivitate, pentru ziarul „National”.

Andrei Iordache a venit pentru a fi alaturi de tatal sau natural la evenimentul de lansare al primului roman publicat, „Trei vieti. Pedeapsa”.
Botezatu a marturisit ca al doilea volum va fi publicat mult mai repede decat primul si ca va avea un impact mult mai mare.

Designerul a mai spus ca este foarte posibil ca urmatoarea carte sa fie in legatura cu toate femeile pe care le-a iubit sau cu care a avut o relatie.

„Va fi ceva socant, ca si prima carte. Voi vorbi despre femei despre care nu am spus niciodata nimic, despre femei cu care se stie ca am fost si despre femei despre care nu s-a stiut niciodata…”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.