Actorul canadian Leslie Nielsen, vedeta a numeroase comedii difuzate si de canalele de televiziune romanesti, a decedat duminica intr-un spital din Florida, la varsta de 84 de ani, a anuntat nepotul sau Doug Nielsen.

Spitalizat de 12 zile pentru probleme pulmonare, starea sanatatii i s-a agravat in ultimele 48 de ore, a declarat nepotul sau postului de radio CKNW din Manitoba, potrivit AGERPRES.

Duminica dupa-amiaza, 'inconjurat de prieteni si de sotie, Barbaree, el a adormit si a murit in timpul somnului', a adaugat el.

Leslie Nielsen devenise cunoscut prin rolurile pe care le-a interpretat in serialele americane de succes 'Peyton Place', 'Dr Kildare', 'Evadatul', 'Kojak' si 'M.A.S.H.'.

Dar celebritatea internationala a obtinut-o prin filmele 'Airplane' /'Avionul buclucas', (1980), 'Spy Hard' /Spionul Dandana, (1996) si trilogia 'Naked Gun' (1988, 1991, 1994), in care il joaca pe locotenentul de politie Frank Drebin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.