Aflat, sambata la gala premiilor TVR International, presedintele Traian Basescu a complimentat-o pe Andreea Marin, gazda evenimentului, spunandu-i ca nu pare ca imbatraneste, iar acest lucru pare a fi si meritul sotului ei, Stefan Banica.
Invitat pe scena pentru a-i face un laudatio jurnalistului si editorialistului moldovean Vitalie Ciobanu, care a primit premiul de excelenta in jurnalism, Traian Basescu i-a spus Andreei Marin: "Pana sa-i fac un laudatio lui Vitalie Ciobanu ti-as face tie unul, arati superb", scrie MEDIAFAX.

"Multumesc tare mult, invat sa imbatranesc frumos, asa se spune, nu?"
, a replicat Andreea Marin.

"N-as spune ca tu imbatranesti si asta pare a fi si meritul lui Stefan", a spus presedintele Basescu, referindu-se la muzicianul si actorul Stefan Banica, sotul Andreei Marin.

"Multumesc tare mult", a spus Andreea Marin, inainte ca presedintele Traian Basescu sa vorbeasca despre jurnalistul Vitalie Ciobanu.

Gala Premiilor TVR International, un eveniment anual, aflat la a noua editie, dedicat personalitatilor si proiectelor care au obtinut rezultate deosebite in promovarea imaginii Romaniei in lume, a fost transmisa in duplex Bucuresti - Chisinau, gazdele ceremoniei fiind Andreea Marin si Cristian Tabara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.