Top-modelul Irina Shayk a dat in judecata revista GQ, pe care o acuza ca i-a transformat in poze nud niste fotografii facute in lenjerie intima.
Iubita lui Cristiano Ronaldo, top-modelul Irina Shayk, a starnit un adevarat scandal in Spania, dupa ce a aparut goala in revista GQ, relateaza Realitatea.

Rusoaica spune ca a participat la o sedinta foto in lenjerie intima, iar managerul ei crede ca pozele au fost prelucrate in photoshop. In schimb, directorul revistei spune ca Irina s-a dezbracat cu naturalete si stia ca tanga va disparea si pozele vor ajunge pe coperta, scrie Huffington Post.

[Click aici pentru imaginile cu Irina Shayk, din numarul de decembrie a revistei GQ Spania]

New York Post mai scrie despre alte trei modele care dau in judecata agentia de modelling Next Management. Astfel, Anna Aleksandra Cywinska, Anna Maria Jagodzinska si Karmen Pedaru si-au dat in judecat angajatorul pentru ca le-a furat onorariile obtinute in urma contractelor.

Pedaru a declarat ca Next ii datoreaza 400,000 de dolari si ar trebui sa-i plateasca despagubiri de 1 milion de dolari. Jagodzinska cere 230,000 de dolari, iar Cywinska a fost lasata fara $30,000 de dolari, si ultimele doua modele cerand despagubiri de cate un milion de dolari.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.