Cantareata, care este intr-o relatie cu jucatorul de baseball Matt Kemp, vrea sa-si intemeieize o famile "la momentul potrivit".
Rihanna, in varsta de 22 de ani, sustine ca nu si-a stabilit o data limita la care sa ramana gravida si ca acest lucru se poate intampla si la anul, scrie femalefirst.co.uk.

"S-ar putea intampla peste un an. Sau peste 10 ani. Cand va fi momentul potrivit. Am multe de facut pana sa devin mama si cand va fi momentul potrivit, voi sti", a declarat cantareata, adaugand ca prefera ca primul sau copil sa fie baiat.

"Daca voi avea o fata, probabil va fi o rebela"
, a explicat aceasta.

LOS ANGELES - NOV 21: Rihanna arrives at the 2010 American Music Awards at Nokia Theater on November 21, 2010 in Los Angeles, CA Photo via Newscom

Rihanna a marturisit ca ar vrea sa-si intemeieze o familie in tara sa natala, Barbados, insa acest lucru este putin probabil.

"Nu pot sa traiesc atat de departe de toate, acum, cand nu am copii, deci, cu siguranta, nu mi-as putea creste copiii acolo cu programul aglomerat pe care il am"
, a mai spus ea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.