Diagnosticat cu cancer la gat in luna august, actorul arata mult mai sanatos.

In ultimele luni, lupta cu cancerul a fost clar vizibila pe chipul lui Michael Douglas, insa acesta incepe sa-si revina, scrie DailyMail.

Actorul, in varsta de 66 de ani, a fost fotografiat in New York alaturi de sotia sa, Catherine Zeta-Jones, iar din imagini se poate vedea ca Douglas arata mult mai bine si ca a luat in greutate.

"Faptul ca a luat in greutate inseamna ca este in faza de recuperare. Kilogramele in plus au acoperit unele riduri, asa ca Michael arata mai tanar si mai sanatos. De asemenea, pielea lui a capatat culoare, ceea ce este un semn grozav ca mananca mai mult si se simte mai bine", a declarat recent medicul Kent Holtorf.

Luna trecuta, Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones au sarbatorit 10 ani de casnicie, iar actorul nu s-a sfiit sa vorbeasca despre boala sa.

"Te da cu adevarat peste cap. Niciodata nu te gandesti ca ti se va intampla tie. Dar voi invinge. Tumoarea se micsoreaza, iar sansele sunt mari. Nu ma gandesc la moarte", a spus actorul, care a adaugat ca pronosticul medicilor este de 100 % vindecare, mai ales ca boala nu s-a extins si in alta parte a corpului.

Si ca sa nu credeti ca actorul nu face altceva decat sa zaca toata ziua in pat, de curand, acesta a lansat o campanie de strangere de fonduri pentru cercetari in domeniul cancerului.

"Cancerului nu-i pasa cate premii Oscar ai castigat sau cate roluri de baiat rau ai jucat"
, a declarat actorul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.