Sting spune ca ar fi foarte fericit daca femeile ar domina in societatea si el ar accepta bucuros sa le implineasca toate fanteziile erotice.

"Prefer sa traiesc intr-o lume condusa de femei. Imi scot palaria in fata unei formule superioare. Ma simt confortabil cu ideea ca femeile sunt superioare barbatilor in foarte multe domenii. Felul in care ele conduc lumea este un lucru pe care il admir (…) Ne-ar fi mult mai bine daca societatea ar fi condusa ca o familie. As fi fericit sa fiu un sclav sexual intr-o astfel de societate si sa compun cantece excentrice", a declarat artistul, potrivit femalefirst.co.uk.

45981. EDINBURGH, UNITED KINGDOM - Saturday October 9 2010. Singer songwriter Sting performs his 61st performance of his 78-stop Synchronicity tour at the Edinburgh Playhouse with the Royal Philharmonic Concert Orchestra . Photograph: Fred Lee, PacificCoastNews.com

Desi recunoaste ca viseaza sa fie sclavul sexual al unei femei puternice, Sting, care este casatorit de 30 de ani cu producatoarea de film Trudie Styler, insista asupra faptului ca este "foarte indragostit" de sotia sa, cu care are patru copii.

NEW YORK - JUNE 30: Sting and Trudie Styler attend the special performance of 'Twin Spirits' at Frederick P. Rose Hall, Jazz at Lincoln Center on June 30, 2010 in New York City. (Photo by Neilson Barnard/Getty Images)

"Suntem impreuna de 30 de ani si din fericire am evoluat intr-o maniera compatibila. Amandoi suntem acum diferiti fata de cum eram la inceput. Vreau ca acest lucru sa continue si ma rog in fiecare zi sa fie asa. S-ar putea plictisi de mine. Daca ma vede prea mult, risca sa se plictiseasca de mine. Insa eu nu ma plictisesc de ea. O iubesc si e minunata"
, a adaugat cantaretul.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.