Formatia Beatles a vandut peste 450 000 de albume in toata lumea si circa doua milioane de cantece in prima saptamana de prezenta a pieselor lor pe site-ul iTunes de pe Apple, informeaza revista Billboard.

Potrivit acesteia, 'Abbey Road', lansat in 1969, este albumul care se vinde cel mai bine in Statele Unite, in timp ce 'Here Comes the Sun' se afla in fruntea clasamentului celor mai bine vandute piese, relateaza AGERPRES.

Marti, 'Here Comes the Sun' se situa pe locul al 54-lea dintre cele mai descarcate 100 de cantece de pe iTunes, iar 'Let It Be' era al 60-lea.

  • In Top 50 al celor mai bine vandute albume, 'Abbey Road' era al 17-lea, urmat de 'White Album', pe locul al 25-lea si 'Sgt.Pepper's Lonely Hearts Club Band', cu doua locuri mai jos.

iTunes a inceput sa propuna titluri ale formatiei Beatles acum o saptamana, la capatul unor negocieri indelungate cu Apple Corps, marca creata de Beatles in 1968, si EMI, casa lor de discuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.