Ion Barladeanu, protagonistul documentarului "Lumea vazuta de Ion B.", produs de HBO Romania si regizat de Alexander Nanau, care a fost premiat marti la categoria "Arts Programming", la cea de-a 38-a editie a Premiilor Emmy, a declarat jurnalistilor EVZ referitor la premiul Emmy ca ii vine sa-l injure pe Dumnezeu.
"Am auzit stirea la magaoaia asta (radioul vechi gasit in ghena - n.r.) dimineata. Imi vine sa-l injur pe Dumnezeu. Regizorul Nanau calca pe covorul rosu, iar eu culeg chistoace de pe strada", le-a spus Ion Barladeanu jurnalistilor EVZ care l-au vizitat, marti, in camera pe care o ocupa la subsolul unui bloc din centrul Capitalei.

Povestea lui Ion Barladeanu, barbatul de 64 de ani ridicat din mizerie de colajele pe care le-a realizat timp de mai bine de 30 de ani cu bucati de ziare culese de prin ziare a fost transpusa in documentar de catre regizorul Alexander Nanau, potrivit MEDIAFAX.

Pentru exotism si luciditate, filmul "Lumea vazuta de Ion B" a fost distins, la New York, in cadrul celei de-a 38-a editii a galei organizate de International Academy of Television Arts & Sciences, cu premiul Emmy la categoria "Arts Programming".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.