Celebrul cantaret isi va incheia cariera de rapper dupa lansarea albumului "Detox".

Rapperul a lucrat mai bine de un deceniu la albumul "Detox", primul sau album de studio de dupa materialul discografic "2001", care a fost lansat in 1999, care va fi lansat 11 februarie 2011, dupa o serie de amanari.

Dr. Dre a recunoscut ca s-a chinuit sa finalizeze albumul pentru ca, avand 45 de ani, ii este frica de faptul ca va pierde fanii tineri. "Singurul lucru care ma incurca este faptul ca imbatranesc… Pot sa folosesc artisti tineri pe acest album, ca sa spuna lucruri pe care eu nu le-as spune", a declarat el, potrivit femalefirst.co.uk.

BEVERLY HILLS, CA - JUNE 25: Dr. Dre attends the 23rd annual ASCAP Rhythm and Soul Music Awards at the Beverly Hilton Hotel on June 25, 2010 in Beverly Hills, California. (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)

Dr. Dre a recunoscut ca dupa ce va lansa albumul "Detox" “va agata microfonul in cui”, urmand sa se concentreze mai mult pe cariera sa de producator.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.