"Barbatii prefera blondele zice o vorba veche. Daca-i asa, vedetele din Romania o stiu si isi poarta parul balai cu mult sex-appeal.

  • Andreea Spatar, Andreea Antonescu, Ilinca Vandici

Andreea Spatar este prototipul „California girl”, cu picioare subtiri, bust generos si siliconat, ochi albastri si par lung, drept si platinat. Chiar daca a devenit mamica in urma cu putin timp, Andreea si-a pastrat, in mod uimitor, silueta perfecta.

In mod natural, Andreea Antonescu nici blonda nu e, nici ochi azurii nu are. Insa un hair stylist priceput si o pereche de lentile de contact colorate au rezolvat problema, iar de ani buni fosta componenta a trupei Andre face parte din tagma blondelor.

Ilinca Vandici a incercat mai multe nuante de blond de-a lungul vremii, ba intr-o perioada chiar se vopsise saten. Si-a dat repede seama ca blondul o prinde cel mai bine asa ca a revenit la culoarea ce a consacrat-o.

Citeste articolul pe unica.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.