Actrita, care a interpretat personajul Susan Mayer, timp de sapte sezoane in serialul "Neveste disperate", a anuntat ca va parasi serialul.

Teri Hatcher, in varsta de 45 de ani, i-a anuntat pe directorii postului ABC ca urmatorul sezon al serialului "Neveste disperate" va fi ultimul la care va participa.

Se pare ca Terry s-a inspirat din succesul unor actrite precum Courtney Cox, care a parasit serialul “Friends” pentru a-si lansa propriul sitcom, “Cougar Town”.

The Los Angeles County Museum of Art Presents: 'The Unmaking The Lynda and Stewart Resnick Exhibition Pavilion Opening Gala held at The LACMA in Los Angeles, California on September 25th, 2010 Teri Hatcher Fame Pictures, Inc

“Teri a anuntat ca va pleca si se pregateste sa mearga mai departe. Are in pregatire un alt proiect si lucreaza deja pentru un sitcom pe care vrea sa il lanseze imediat dupa ce va parasi serialul <Neveste disperate>",
a declarat o sursa, potrivit DailyMail.

EVA LONGORIA PARKER HOSTING THE LAUNCH OF HER NEW FRAGMANCE EVA AT HER RESTAURANT BESO IN HOLLYWOOD. LOS ANGELES, APRIL 27, 2010. Pic : Felicity Huffman & Eva Longoria & Teri Hatcher Photo via Newscom
La randul sau, purtatorul de cuvant al postului ABC a declarat: "In acest moment filmam pentru urmatorul sezon al serialului. Nu avem nimic de declarat in legatura cu sezonul care va urma dupa acesta".

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.