Reprezentantii Asociatiei Pro Ortodoxia au criticat prestatia lui Dan Balan de Hramul orasului Chisinau, sustinand ca pacatul pe care il promoveaza interpretul duce doar la distrugerea morala a tinerilor.

„Hramul incepe cu rugaciunea, apoi este masa si deja seara urmeaza distractia. Ce am vazut noi la 14 octombrie in inima acestei tari, intr-o sarbatoare sfanta, langa Catedrala si langa monumentul lui Stefan cel Mare cu cruce? Un om, Dan Balan, ori beat, ori cum era, dar imaginea caruia nu era de respectat. Mai mult, niste chipuri de fete, care vibrau de parca erau demonizate. Oare ele erau modele de mamici?”, a criticat presedintele Asociatiei, Ghenadie Valuta, prestatia lui Dan Balan, informeaza jurnal.md.

Acesta a precizat ca „cel mai dureros lucru” este faptul ca primarul capitalei a iesit si i-a multumit. „In loc deseurile morale sa fie aruncate cat mai departe, ele sunt salutate. Autoritatile se lupta cu vicii precum acte de terorism, violente in masa, iar acest viciu il promoveaza. Vom cere primarului ca asemenea „puzderii” sa nu mai fie invitate, mai ales desarbatori sfinte”, a mentionat Valuta.

Potrivit Click, Dan Balan a urcat pe scena concertului organizat de Hramul Chisinaului, dupa ce a consumat mult alcool.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.