Datorita campaniei de ajutorare a sinistratilor pe care a initiat-o, Mihaela Radulescu a fost declarata luni seara, in cadrul Premiilor VIP, "Omul lunii".

Aceasta spune ca e un premiu pe care il merita in proportie destul de mica, apreciabila fiind contributia tuturor vedetelor care au luat parte la campanie, 78 de persoane publice donand bani si ajutoare celor aflati in suferinta.

Mai mult de atat, acestora li s-au alaturat 25 de companii din intreaga tara, pana acum fiind transportate cu ajutorul elicopterelor 20 de tone de hrana, apa si medicamente in judetele afectate de inundatii. "Marele castig al acestei campanii este faptul ca am reusit sa conving atatea vedete sa mi se alature", spune Mihaela Radulescu. Cea mai mare reusita a ei este faptul ca pana si "rivala" Andreea Marin s-a implicat, de ochii lumii, in aceasta ajutorare a sinistratilor.

Printre premiantii VIP s-au mai numarat echipele Steaua, Dinamo si Rapid (pentru rezultatele bune obtinute in ultima vreme) "Gala Tanarului Actor HOP, Festivalul George Enescu, Mihaela Cijevschi (prima campioana la box) si Draga Olteanu Matei, care a obtinut un premiu de excelenta.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.