Fata cea mare a presedintelui Basescu, Ioana, il va actiona in justitie pe portarul Nationalei, Bogdan Lobont.

Ioana Marin (dupa numele de familie al sotului, solistul formatiei Proconsul - Bodo) ii cere lui Lobont sa probeze acuzatiile, potrivit carora ea ar fi facut trafic de influenta in favoarea fostei iubite a fotbalistului de la Ajax, Loredana, pentru ca aceasta sa castige custodia copilului pe care il au impreuna.

PRIETENE

Ioana spune ca este, intr-adevar, prietena cu Loredana, drept pentru care a discutat cu ea, ocazional, despre subiectul custodiei copilului pe care-l are cu Lobont. Discutiile, insa, au avut un caracter strict personal, firesc intre doua prietene, a precizat Ioana. "In nici un caz nu as fi facut asa ceva (n. red.: trafic de influenta). Nu-mi sta in caracter", a adaugat fata cea mare a presedintelui Basescu. "Daca ma pretam la asa ceva, acum nu mai aveam carnet", a mai spus Ioana Basescu, facand aluzie la incidentul, in urma caruia un politist i-a luat permisul de conducere dupa ce a refuzat sa admita ca este fata presedintelui Basescu.

LA TRIBUNAL

Ioana s-a declarat decisa sa-l dea in judecata pe Lobont pentru cele afirmate. "Va trebui sa probeze in justitie ce-a spus la televizor", a afirmat Ioana, care este de meserie avocat si considera ca acuzatiile lui Lobont o afecteaza nu numai in plan personal, ci si profesional.

ACUZATII

Duminica seara, la emisiunea sportiva a postului Realitatea Tv, Lobont a sugerat ca Ioana Marin a facut presiuni asupra judecatorilor pentru ca Loredana sa obtina custodia copilului lor. Lobont a mai lasat sa se inteleaga ca, alaturi de Ioana, si alte persoane cum ar fi Andreea Nicolau, sotia patronului de la Telesport, sau Oana Roman, fiica fostului lider PD, au intervenit pentru ca Loredana Constantin sa obtina custodia copilului.

LOREDANA EMIGREAZA

Loredana Constantin ne-a declarat, luni, ca este decisa sa paraseasca tara si sa se stabileasca impreuna cu copilul in Statele Unite ale Americii. "Am discutat deja cu avocatul meu si lucram la detalii acum", a spus Loredana. Fosta iubita a lui Lobont a afirmat ca portarul Nationalei nu stie de intentiile ei si a parut chiar multumita de piedicile pe care i le pune astfel acestuia in a-si mai vedea copilul. "Daca el tot sustine ca nu isi poate vedea des fiul, sa vad cum il va vedea cand o sa stam in America!", a exclamat Loredana.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.