Tania Budi este o femeie libera, independenta si hotarata. Aceasta inca afiseaza o silueta de invidiat pentru varsta ei si nu se sfieste sa-si etaleze corpul in pictoriale super-sexy.

Vedeta a vorbit intr-un interviu acordat kudika.ro despre iubire si frumusete, dar si-a adus aminte si de flirturile din timpul scolii.

“Imi faceau curte si baietii cuminti si baietii rai, dar ii alegeam, mai mereu, pe cei rai pentru ca ma provocau. Nu cred ca a fost o foarte buna alegere”, a glumit Tania.

Actrita din Narcisa Salbatica sustine ca iubirea se invata si a povestit ca de cele mai multe ori s-a despartit de barbatii din viata ei din cauza rutinei.

"In general, rutina a fost motivul principal. In momentul in care intervenea rutina, eu incercam, cat se poate de finut, sa ma retrag din relatie. Dar au fost si alte motive: neintelegerile sau faptul ca la inceput ai impresia ca tu cunosti un om si in scurt timp iti dai seama ca nu este pentru tine si se rupe relatia, mai repede decat credeai”.

Chiar daca are o imagine de femeie mondena, Tania Budi sustine ca este mai degraba genul de femeie casnica. “Imi place foarte mult sa agatesc, sa stau in casa si sa ma ocup de familie”, a declarat Tania.

Vezi interviul cu Tania Budi pe kudika.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.