Fosta jucatoare rusa de tenis Ana Kurnikova a scandalizat lumea araba, dupa ce a aparut in editia din septembrie a revistei Maxim cu o bereta militara israeliana pe cap, iar intr-o alta fotografie cu un steag american in maini.
Sportiva este acuzata de complicitate la sionism si comert cu propriul trup, relateaza agentia de presa Interfax, care monitorizeaza presa de limba araba. potrivit AGERPRES.

"Pagana rusa Kurnikova a decis sa revina in atentia opiniei publice dupa ani in sir de uitare, dupa ce cariera ei in tenis a esuat", titreaza site-ul radical arab Celeb Jihad, fara a se jena sa o acuze ca este o 'curva sionista'.

'Nu inceteaza sa uimeasca faptul ca femeile occidentale pot sa-si faca un nume si sa-si castige faima din vanzarea corpului lor. Ana Kurnikova ar trebui sa stie ca exista cai mult mai respectabile pentru ca o femeie sa-si castige popularitatea in lumea noastra nebuna. De exemplu, sa devina kamikaze si sa se arunce in aer la bordul unui autobuz sau sa nasca tineri destoinici pentru jihad", ii sugereaza fostei jucatoare de tenis ziaristii de la site-ul citat.

Click aici pentru foto.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.