Actrita Eva Longoria se desparte de sotul ei, Tony Parker, dupa 7 ani de casatorie.
Vedeta din “Neveste disperate” a intentat divort dupa ce a descoperit “sute de mesaje” pe telefonul sotului ei, din partea unei alTe femei.

Actrita a marturisit ca a descoperit de-a lungul timpului, ca sotul ei o insela cu sotia unui coechipier din NBA. Aceasta a refuzat insa sa faca publica identitatea femeii. Pe langa aceasta legatura amoroasa, Eva Longoria a descoperit ca sotul ei mai avusese o alta aventura cu o femeie cu care tinea legatura prin intermediul site-ului de socializare Facebook.

Este absolute distrusa, si vrea ca toata lumea sa stie asta, dar este foarte puternica”, a declarat un prieten al actritei pentru Daily Mail.

Actrita a confirmat divortul pe contul ei de Twitter:Cu mare tristete, dupa 7 ani petrecuti impreuna, eu si Tony am hotarat sa divortam. Ne iubim in continuare foarte mult si ne dorim numai bine”, a scris Eva Longoria.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.