Aflat in Spania, cu ocazia sfintirii catedralei Sagrada Familia din Barcelona de catre Papa, Dan Negru a fost vizibil deranjat de cativa homosexuali care s-au sarutat in timpul slujbei, ca forma de protest.
Emotionat de grandoarea evenimentului ce a avut drept scop sfintirea operei spaniolului Gaudi, Catedrala Sagrada Familia, Dan Negru si-a spus parerea, vizibil acida, in legatura cu protestul catorva cupluri de homosexuali, pe blogul personal.

"Imi place sa cred ca sunt un om echilibrat, cred ca e loc pentru toata lumea sub soare dar de data asta am certitudinea ca politia spaniola a scapat situatia de sub control. E impardonabil sa dai voie unor dereglati sa tulbure botezul celui mai frumos monument european. Libertatea trebuie sa aiba si ea o limita! Homosexualii s-au sarutat ostentativ in piata Sagrada Famlia in semn de protest fata de declaratiile suveranului pontif care a criticat politica permisiva a Spaniei privind liberalizarea casatoriei intre homosexuali...Adica aia se sarutau acolo, barbati cu barbati si Papa sfintea Sagrada Familia la cativa metri distanta?...Bastoane si dube indiferent de cat tipau baieteii mai apoi", a scris Negru pe blog.

"Peste 1000 de ani femeile vor naste copii care la randul lor vor fi mirati de geniul lui Gaudi...Asta va insemna ca familia traditionala a invins, ca ceilalti sunt accidente. Da, stiu...Michelangelo, Ceaikovski, Proust etc....Dar niciodata cei cu mintea limpede n-au incalcat libertatea celorlalti...Sarutul ostentativ a zeci de barbati in clipa celebrarii sfintirii catedralei e o exagerare cu care Proust sau Michelangelo n-ar fi fost de acord...Si care trebuia botezat de politia spaniola cu bastoane peste fund", a incheiat acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.