Sebastian Bach, fostul solist al trupei Skid Row, a fost arestat de autoritatile canadiene, in noaptea de duminica spre luni, in urma unei "dispute" in care a fost implicat rockerul american, informeaza express.co.uk.

Sebastian Bach se afla intr-un bar din orasul canadian Peterborough din provincia Ontario, in noaptea de duminica spre luni, in momentul in care a inceput sa se certe cu patronul acelui bar. In urma acelei discutii aprinse, rockerul american a fost rugat sa paraseasca barul, putin dupa miezul noptii, relateaza MEDIAFAX.

Sebastian Bach a incercat sa plece, avand in mana un pahar cu vin, insa, in momentul in care angajatii barului au incercat sa il convinga sa renunte la acel pahar, rockerul l-a aruncat si l-a spart izbindu-l de usa de la intrare.

Potrivit site-ului TMZ.com, patronul barului a incercat sa il imobilizeze pe muzician, care l-a muscat de mana stanga in timpul altercatiei.

Sebastian Bach a fost retinut de angajatii barului pana la sosirea fortelor de politie canadiene, care au decis sa il aresteze pe muzician. Politistii au descoperit asupra starului american doua grame de marijuana.

Cantaretul a fost acuzat de agresiune, posesie de marijuana si tulburarea ordinii publice si a fost obligat sa se prezinte in fata unui judecator canadian in cursul zilei de luni.

Sebastian Bach este un muzician canadian, nascut pe 3 aprilie 1968, care a devenit celebru in calitate de solist al trupei americane de heavy metal Skid Row. Infiintata in 1986, Skid Row a fost un nume de referinta in rockul nord-american de la sfarsitul anilor '80 si inceputul anilor '90, lansand in aceasta perioada trei albume de succes ("Skid Row", "Slave to the Grind" si "Subhuman Race"), care s-au vandut in peste 20 de milioane de copii pe plan mondial. Printre piesele celebre ale trupei se numara "I Remember You", "18 and Life" si "Youth Gone Wild".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.