Dupa opt ani de asteptare, Printul William a anuntat ca s-a logodit cu iubita sa Kate Middleton.

Nunta regala va avea loc anul viitor, cel mai probabil in vara, in Londra, a anuntat intr-un comunicat de presa Clarence House, resedinta printului Charles si a fiilor sai, William si Harry, potrivit DailyMail.

Printul William, in varsta de 28 de ani, al doilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, si Kate, 28 de ani, s-au logodit luna trecuta in Kenya, unde se aflau in vacanta. Potrivit apropiatilor, William i-a cerut mana lui Kate de la tatal ei, dupa care si-a anuntat familia.

Printul William si Kate Middleton s-au cunoscut cand erau studenti la Universitatea St. Andrews din Scotia, in urma cu aproximativ 10 ani. Cei doi sunt intr-o relatie de opt ani, marcata de cateva despartiri si reimpacari, dar si numeroase zvonuri.

Kate Middleton a fost numita de presa britanica "Waity Katie", Katie care tot asteapta, aceasta asteptant de-a lungul timpului ca printul William sa o ceara in casatorie. Mai mult, Kate a renuntat la profesia sa, specialist in organizarea de petreceri, pentru a se concentra asupra relatiei cu printul.

Casatoria celor doi va fi cel mai mare eveniment regal de la nunta Printului Charles cu Diana, in 1981.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.