Mama a sase copiii, Angelina Jolie se mentine sexy si o dovedeste cu un nou pictorial pentru revista Vogue.

Actrita, in varsta de 35 de ani, si-a pus in valoare silueta de invidiat cu ajutorul unui corset si al unui pulover tricotat infasurat in jurul taliei, scrie Daily Mail.

In interviul acordat cu aceasta ocazie, Jolie vorbeste despre viata de familie si despre cei sase copii ai sai.


sursa foto: captura din dailymail.co.uk.

Actrita marturiseste ca s-a maturizat o data cu primul copil pe care l-a adoptat, Maddox, si ca fiul ei Pax, in varsta de sase ani, gateste mai bine decat ea. Cu toate acestea Maddox continua s-o incurajeze in fiecare dimineata cand aceasta le pregateste micul dejun.

Angelina a mai dezvaluit ca Shiloh, in varsta de patru ani, este un copil foarte inetresant. Pe langa faptul ca poarta numai haine de baieti, micuta e fascinata de animalele moarte. Jolie a povestit ca, de curand, Shiloh a gasit o pasare moarta si avrut sa o pastreze ca animal de companie.

Actrita a vorbit si despre cainele Jacques si bonele care vorbesc vietnameza cu Pax si cambogiana cu Maddox dar si despre relatia cu Bard Pitt, despre care spune ca este "extrem de atragator si cel mai sexy partener"

Actrita, care s-a indragostit de Brad Pitt in 2005 pe platourile de filmare de la pelicula "Mr. & Mrs. Smith", spune ca se indragosteste de Brad de fiecare data cand il vede alaturi de copii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.