Frumusetea trebuie intretinuta si, de aceea, fiecare femeie invata pe tot parcursul vietii mici secrete care o ajuta sa se transforme intr-o adevarata diva.

Iata cele mai simple metode de a iti intretine frumusetea:

  • 1. Nu aplica produse de par pe parul ud

Parul ud este foarte dificil de coafat si absoarbe cu greu ingredientele din produsele de par. De aceea este indicat ca, daca folosesti ceara de par, spray pentru stralucire, fixativ sau gel, sa o faci atunci cand parul este umed sau uscat.


  • 2. Nu purta prea mult machiaj pe frunte

Fruntea se misca o data cu aproape fiecare incordare a muschilor fetei. Daca aceasta este acoperita cu un strat gros de fond de ten si de pudra, machiajul se va strange in zona ridurilor fruntii.

Foloseste machiaj pe obraji, barbie si nas apoi pudreaza usor intreaga fata pentru uniformizare. Nu te limita doar la fata, ci continua cu gatul si linia decolteului.

  • 3. Nu iti usca parul cu ajutorul prosopului

Parul este foarte sensibil si fragil dupa spalare. Daca este sters prin frecare cu prosopul, cuticula va avea de suferit. Inveleste parul intr-un prosop, apasa usor cu palmele pentru a il sterge, apoi foloseste un pieptene cu dinti rari pentru a il descurca.

Afla mai multe trucuri pe kudika.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.