Iti propunem sa facem o incursiune in astrologia sexualitatii zodiilor feminine si sa descoperim care sunt acele zodii care au cea mai mare putere de atractie asupra sexului opus

Fiecare femeie are un fel de a fi care o face unica si speciala. Fiecare femeie este povestea de iubire a vietii cuiva. Fiecare femeie este posesoarea unei sume de calitati care o fac sa para dezirabila si atragatoare in ochii sexului opus. Iata care sunt cele 6 zodii de femei pe care barbatii le considera incredibil de sexy si atragatoare, de o senzualitate debordanta.

  • Femeia Scorpion

Barbatii spun despre femeia Scorpion ca este una dintre cele mai atractive zodii ale horoscopului. De ce si in ce consta puterea de atractie a femeii scorpion? Ei bine, femeia Scorpion stie sa profite de atuurile sale fizice si este maestra in arta seductiei masculine. Este indrazneata si sigura pe ea, stie sa joace rolul fetitei inocente pentru a obtine ceea ce isi doreste, dar si rolul femeii puternice, care stie ce isi doreste de la un barbat, de la viata in general. Stie cum sa flateze orgoliul unui barbat si dupa ce il seduce fizic, stie si cum sa-i castige sentimentele. Interior si exterior, aluatul din care este facuta femeia Scorpion este suta la suta pasiune. Natura sexuala a femeii Scorpion este complexa.

  • Femeia Leu

Atitudine! Incredere in sine! Siguranta! Iata cum reuseste femeia Leu sa cucereasca persoanele de sex opus. Secretul sex-appealului femeii Leu este tocmai constientizarea calitatilor sale si acceptarea fireasca a acelor mici defecte. Femeia Leu este intotdeauna eleganta, se imbraca opulent uneori si opteaza pentru acea vestimentatie care o scoate din anonimat, propulsand-o in centrul atentiei. Insa chiar si in zilele sale cele mai proaste, femeia Leu nu poate ramane in anonimat. O recunosti dupa aerul sexy, usor sfidator, usor ostentativ a celui care detine in mana sa toate secretele universului. Femeia Leu este inteligenta si stie sa cucereasca prin conversatii sclipitoare.

  • Femeia Berbec

Femeia Berbec atrage privirile barbatilor prin energia pozitiva, entuziasmul si caracterul deschis pe care il manifesta. Ce barbat nu ar fi cucerit de o femeie capabila sa rada din toata inima, o femeie care nu se teme sa preia initiativa si sa-i spuna in mod deschis ceea ce gandeste? Oamenii pozitivi adora sa se inconjoare de oameni pozitivi. Barbatii adora sa aiba in preajma lor femei volubile, care transmit optimism si vitalitate. Apetitul pentru viata si energia de care da in permanenta dovada atrag ca un magnet atentia barbatilor. Femeia Berbec dispune totodata de un umor debordant si de capacitatea de a se face respectata. Stie cand sa fie retinuta si cand sa-ti arate cat de mult insemni pentru ea.

Citeste in continuare pe Garbo.ro si despre femeia balanta, sagetator sau capricorn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.