Cei trei copii ai lui Michael Jackson au acordat primul lor interviu de la decesul megastarului.

Micutii au aparut, luni, in emisiunea realizata de Oprah Winfrey, unde au vorbit despre celebrul lor tata, insistand ca acesta a fost un tata normal.

"Simt ca nimeni nu a inteles ce tata bun a fost el. Era un foarte bun bucatr. A fost cel mai bun tata care a existat vreodata"
, a declarat fiica starului, Paris Jackson, in varsta de 12 ani. Aceasta a adaugat ca in ciuda faptului ca tatal sau suferea de vitiligo, si nu avea voie sa se expuna la soare, acesta obisnuia sa se plimbe aproape in fiecare dimineata cu familia pe plaja, scrie contactmusic.com.

Micutii au declarat ca Michael a fost un tata iubitor dar foarte strict si a incercat sa-i creasca fara ca ei sa stie cine este el.

" A incercat sa ne creasca fara ca noi sa stim cine era el, insa acest lucru nu prea i-a reusit ",
a declarat Paris.

Paris, Prince Michael si Prince Michael II au fost filmati impreuna cu bunica lor, Katherine Jackson, care este si tutorele lor, si bunicul lor Joe Jackson.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.