Este oficial, artista spaniola revine in Romania in aceasta iarna.

Dupa show-ul din primavara, Anahi va concerta din nou pentru fanii din Romania, in aceasta iarna, la Bucuresti. Concertul face parte din turneul de promovare a albumului „Mi Delirio”, primul album solo lansat dupa despartirea trupei RBD.

De-a lungul timpului, Anahi a jucat in diferite filme si telenovele, cea mai cunoscuta fiind telenovela Rebelde, in care a detinut unul dintre rolurile principale. Pe plan muzical, Anahi a inregistrat cinci albume si trei DVD-uri, care s-au vandut in milioane de exemplare in intreaga lume.

De cand a lansat cariera sa solo, Anahi a lansat patru single-uri si a intreprins turneul mondial „Mi Delirio World Tour”. In aceasta vara, Anahi a fost aleasa de marele scriitor Paulo Coelho sa interpreteze piesa "Aleph", compusa special pentru promovarea celei mai noi carti ale scriitorului „O'Aleph”.

Evenimentul din Bucuresti va avea loc pe data de 17 decembrie 2010, incepand cu ora 19.00, cu acces in sala de la ora 17.00, la Romexpo Bucuresti, pavilion 18.

Biletele vor fi disponibile anahimagic.ro , biletoo.ro, myticket.ro, ticketpoint.ro si in reteaua magazinelor Diverta. Acestea vor avea preturi cuprinse intre 50 si 190 lei, iar pentru categoria VIP 80 Euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.