Adrian Mutu era fericit ieri. La citeva ore dupa nunta a rememorat una dintre cele mai importante seri din viata lui. Dupa prinz, s-a intilnit cu toata familia la un restaurant din Roma si au povestit despre seara nuntii.

- Adrian, cum a fost?
- Superb. M-am distrat de minune. Cred ca toata lumea s-a simtit bine. A fost o noapte de vis.

- Ai apucat sa te odihnesti?
- Am dormit citeva ore, dar am visat numai blitz-uri. Cred ca fiecare invitat a avut un aparat de fotografiat la el. Am stat numai in blitz-uri. A fost frumos.

- E adevarat ca ai fost nevoit sa respecti o dorinta a socrului tau?
- Da. La noi, la ortodocsi, si mirele, si mireasa merg impreuna in fata altarului. Dorinta socrului meu a fost aceea ca el sa mi-o aduca pe Consuelo la altar, asa e la catolici. I-am respectat-o.

- Au venit toti cei pe care i-ai invitat?
- Cred ca au fost peste 300 de persoane. N-a venit chiar toata lumea. Stiam ca de la Juve nu vine nimeni. Baietii imi spusesera asta. Erau plecati multi pe la echipele nationale.

- Dar a lipsit cineva motivat?
- Peter Kay si Tony Adams au lipsit motivat. Primul a facut pneumonie, iar celalalt a avut o problema personala.

- Petrecerea s-a tinut intr-un cort?
- Nu stiu daca i se poate spune asa. E vorba de terasa restaurantului. Noi am acoperit-o pentru eventualitatea in care ploua.

- Cit mai esti liber?
- O zi sau doua. Urmeaza sa vorbesc cu domnul Capello despre asta. Luna de miere am aminat-o pentru anul viitor.

- Casa de Piatra!
- Multumesc frumos. Hai Finlanda!

Laca nu a dansat

Marius Lacatus a fost placut impresionat de nunta lui Adrian Mutu. "M-am simtit bine. Nici nu aveam cum altfel, fiindca la astfel de evenimente este multa veselie. Ma bucur ca am fost alaturi de Adrian, intr-un moment special din viata lui. Am stat la masa cu romanii nostri, dar nu am dansat deloc, deoarece nu stiu", a povestit legendarul fotbalist stelist. y Viorel Tudorache


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.