In weekend, Luminita Anghel a sustinut concerte in diverse colturi ale tarii. Desi vineri a fost ziua ei, vedeta nu a refuzat invitatia de a sustine un recital la o petrecere privata din Sinaia.

"Chiar daca am stat ceva pe ganduri pana sa accept, in cele din urma am onorat acest concert. Oricum, m-am simtit foarte bine si m-am distrat ca si cum ar fi fost petrecerea mea, mai ales ca in acea seara a mai cantat si Horia Brenciu cu trupa lui", povesteste Luminita. Dupa Sinaia au urmat alte concerte, sambata la Mamaia, iar duminica la Braila, unde a sustinut un recital in seara Galei din cadrul Festivalului "George Grigoriu".

Asa ca anul acesta Luminita a petrecut de ziua ei muncind. Insa cum i-a avut aproape pe fiul ei, David, si iubitul ei, Bogdan, Luminita a fost aniversata ca la carte, primind numeroase cadouri. Dar unul dintre cele mai impresionante daruri a fost poate cel oferit de David si Bogdan, un buchet de trandafiri adusi din Kenya. De asemenea, David i-a oferit in dar mamei lui un desen foarte frumos, facut de el. Desi a strabatut tara pentru concerte, Luminita a petrecut un weekend minunat alaturi de David si de Bogdan, iubitul ei, care au aniversat-o in cel mai frumos mod cu putinta.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.