Inna are pe langa milioane de fani in intreaga lume si o serie de admiratori in randul vedetelor autohtone

Dupa ce cantarete consacrate din Romania precum Andreea Banica sau Anda Adam si-au exprimat aprecierea fata de Inna, iata ca a venit randul Danei Marijuana sa se declare impresionata de catre miniona cantareata.

Dupa ce a vazut prestatia Innei de la Starfloor din Paris, fata fidela a hip-hopului romanesc a ramas „placut surprinsa” dupa cum chiar ea a scris pe site-ul personal, danamarijuana.ro.


Aflata in pregatirle pentru lansarea noului album, Dana Marijuana, se documenteaza intens pentru ca isi doreste sa fie in tendintele actuale muzicale, se pare ca cel mai recent single semnat de artista va fi lansat chiar saptamana viitoare.

„Am vazut chiar astazi prestatia ei de la Starfloor din Paris si am ramas placut surprinsa. O tot urmaresc de o perioada pentru ca sunt curioasa sa vad ce o sa faca si pot spune ca m-a impresionat. Intr-un timp foarte scurt a realizat atat de multe lucruri si mi se pare ca mereu se auto-depaseste, ma intreb unde are de gand sa se opreasca, daca are de gand sa se opreasca undeva. Inna seamana cu o veverita asa frumoasa si plina de energie. Ma uit la ea ca este micuta si ma intreb de unde atata energie? Personal mi se pare plina de energie pozitiva si este o tipa care ma face sa zambesc si asta e ce conteaza cand vine vorba de un artist"
a scris Marijuana pe site-ul personal

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.