De aproape trei ani, nebunia Lady GaGa a invadat planeta si aceasta nebunie ia acum o noua intorsatura.

O universitate americana din Carolina de Sud a inaugurat un curs Lady GaGa, scrie AGERPRES.

Cursul, intitulat 'Lady GaGa si sociologia celebritatii', va fi predat de sociologul Mathieu Deflem, veritabil fan al vedetei. In cadrul cursului se va studia celebritatea din punct de vedere sociologic, avand ca ax principal cazul superstarului Lady GaGa.

"Obiectivul principal este sa identificam unele dintre dimensiunile sociologice relevante ale celebritatii de care se bucura Lady Gaga",
a declarat profesorul american, potrivit New York Times.

Mathieu Deflem a declarat ca extravaganta cantareata i-a atras atentia in momentul in care a vazut-o in emisiunea "The Tonight Show", in ianuarie 2009. Apoi, s-a dus sa o vada live intr-un concert, pe care artista l-a sustinut in Atlanta, si de atunci a devenit un mare fan al cantaretei. Acesta detine peste 300 de discuri ale cantaretei si chiar a infiintat un site dedicat ei ( www.gagafrontrow.net ) de unde fanii pot descarca fotografii si inregistrari rare ale artistei.

Profesorul american, care a intalnit-o pe Lady Gaga de cinci ori, a tinut insa sa precizeze: "Sa nu ma contactati pentru a ma intreba cum poti sa o intalnesti pe Lady Gaga. Nu stiu acest lucru. Am intalnit-o cu ocazia unor concerte din turneul «Fame Ball» si din prima parte a turneului «Monster Ball» si, o data, din intamplare, intr-un aeroport. Nu tin legatura cu ea si nici cu echipa ei manageriala".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.