Boy George a ajuns la tribunal dupa ce a fost arestat la New York pentru posesie de cocaina, drogurile fiind gasite in apartamentul de lux al acestuia din Manhattan, in urma unei incursiuni a politiei, relateaza BBC News Online.
Politistii fusesera chemati chiar de George pentru a prinde un posibil hot. Vedeta a fost eliberata dupa ce a fost acuzata de posesie de substante interzise. Se presupune ca muzicianul se afla in posesia unei cantitati de cocaina mai mare decat a opta parte dintr-o uncie (5 g). Pentru acest incident, cantaretul britanic risca o pedeapsa de maximum 15 ani de inchisoare, fiind din nou asteptat in fata curtii pe data de 19 decembrie.

Tony Denton, fostul sau agent, a declarat, dupa ce a vorbit cu sora cantaretului, ca George neaga existenta unei legaturi intre el si drogurile gasite de politie. "In fond el a chemat politia, crezand ca cineva vrea sa intre cu forta in apartamentul sau. Politistii au venit si au cercetat apartamentul, gasind urme de cocaina pe masa calculatorului. Dar George a negat ca au vreo legatura cu el", a spus Denton. Un purtator de cuvant al NYPD a declarat ca pe langa acuzatia de posesie de cocaina, pe lista infractiunilor lui George se adauga si aceea de a chema fara motiv politia. Boy George, pe numele sau adevarat George O'Dowd, a devenit celebru in anii '80. In acea perioada, dependenta sa de heroina a fost un subiect ultramediatizat. Britanicul s-a mutat in Statele Unite atunci cand musical-ul sau, "Taboo", a inceput sa se joace pe Broadway in 2003.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.