Sambata, in jurul orei 21.00, Florin Petrescu, Axinte din grupul Vacanta Mare, a scapat, cu noroc, teafar dintr-un accident rutier ce a avut loc pe Valea Prahovei, in localitatea Comarnic. Protagonist al unei spectaculoase piruete efectuate fara voia sa la volanul masinii personale, Florin Petrescu alias Axinte si-a proptit violent Audi-ul A4 intr-un parapet aflat pe marginea soselei. in urma impactului, sotia sa, Carmen, s-a ales doar cu un brat luxat si usoare leziuni, gratie airbag-urilor automobilului, dar si a vitezei mici cu care rula. Accidentul s-a produs din cauza unei mari pete de lubrifiant ce s-a scurs pe sosea dintr-o cisterna.

Audi-ul a alunecat ca pe gheata si s-a aliniat cu partea din dreapta de parapetul ce delimita soseaua. Florin, care tocmai sustinuse un spectacol pe stadionul din localitatea amintita si se intrepta catre o noua reprezentatie, la Azuga, a fost singurul accidentat dintr-o coloana de automobile incarcate cu artisti. Celelalte masini care urmau la scurta distanta Audi-ul sau s-au oprit la timp.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.