Actorul american George Clooney sustine ca s-a cam plictisit de rolurile de dandy si-si doreste sa joace numai in filme serioase iar daca se poate nu ar fi rau ca aceste filme sa aiba subiecte politice. Dupa ce si-a cladit numele si si-a cucerit armate de admiratori (in special, desigur, admiratoare) cu roluri de cuceritor rebel certat cu legea ("Ocean's Eleven") sau chiar de puscarias simpatic incercand marea evadare ("O Brother, Where Art Thou?") Clooney doreste sa-si testeze talentul actoricesc si pe roluri mai serioase. In noul film "Syriana" despre razboiul rece si in "Good Night And Good Luck", pelicula despre lupta unui jurnalist impotriva unui senator corupt, Clooney incearca sa-si consolideze noile repere actoricesti.

"Lucrez la niste proiecte noi. Sunt interesat de filmele cu intriga politica din anii '60-70'. Aceste filme au aparut din lupta pentru impunerea drepturilor civice, fie au fost inspirate de razboiul din Vietnam sau din miscarile de emancipare ale femeilor. Cred ca este timpul potrivit pentru ca lumea de la Hollywood sa iceapa din nou sa-si puna intrebari serioase legate de cum functioneaza sistemul politic", a declarat el.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.