Celebritatile nu pierd nicio ocazie sa etaleze tinute extravagante, iar Halloween-ul este o sarbatoare ce merita sa fie tratata cu multa implicare. Iata ce tinute au abordat in trecut vedetele!

  • Gwen Stefani, Adriana Lima, P!nk

Gwen este mamica a doi baieti, Kingston si Zuma, asa ca Halloween-ul nu o prinde niciodata nepregatita. Cantareata este oricum o persoana ce adopta un stil vestimentar indraznet, colorat, sexy si socant, iar coditele rosii, impletite si costumatia haioasa au transformat-o intr-o mamica adorabila! Gwen a ales sa ii dea viata lui Jessie, simpaticul personal din Toy Story.

Adriana Lima
e superba si cand e machiata si imbracata precum o mireasa zombie! Anul trecut, supermodelul a participat la un eveniment caritabil ce a avut loc chiar de Halloween si a ales sa se transforme intr-un personaj malefic. Adriana a marturisit ca pictura pe corp a durat destul de mult, iar aspectul vinetiu al pielii a infricosat-o putin!

Cine sa fie oare clovnul trist? Rebela P!nk nu s-a reprofilat, deci nu face parte dintr-o trupa de la circ, e doar costumatia aleasa pentru sarbatoarea dovleacului Jack!

Citeste articolul integral pe Unica.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.