Cantareata Mariah Carey, despre care presa internationala a scris ca este insarcinata in patru luni, va naste un baiat.
Potrivit contactmusic.com, dupa ce Mariah Carey a negat ca ar fi insarcinata in luna a patra, asa cum s-a scris in presa, apropiati ai vedetei sustin ca ea va confirma oficial aceasta informatie peste doua saptamani, la inceputul campaniei de promovare a noului ei album de sarbatori, "Merry Christmas II You".

Sotul cantaretei, Nick Cannon, este foarte fericit si a declarat ca Mariah Carey este foarte "grijulie" si ca va fi "cea mai buna mama", potrivit surselor citate. Invitati in emisiunea Access Hollywood Live, Mariah Carey si sotul ei Nick Cannon au dezvaluit ca in curand vor deveni parinti. Mariah, in varsta de 40 de ani, si Nick, in varsta de 30 de ani, s-au casatorit in aprilie 2008.

„Da, sunt insarcinata, acest lucru este adevarat … A fost un drum lung si a fost greu pentru ca am tot incercat sa raman insarcinata si cum am spus, sa pastrez un pic de intimitate”,
a declarat cantareata.

De asemenea cei doi au vorbit si despre sarcina pe care Mariah a pierdut-o in urma cu doi ani. “Acea experienta ne-a socat pe amandoi. Nu puteam vorbi cu nimeni despre asta si nu a fost deloc usor”, a declarat vedeta.

Nick a povestit ca au aflat ca sarcina a incetat sa se mai dezvolte chiar inainte de sarbatorile de iarna, in ziua in care trebuiau sa plece in vacanta in Aspen, unde urmau sa petreaca Craciunul alaturi de pireteni si familie. Cu toate acestea, cantareata nu a clacat si a gasit puterea de a zambi si de a vorbi cu toata lumea, fara ca nimeni sa nu-si dea seama ca ceva este in neregula.

Mariah Carey a cunoscut succesul in anii '90, prin lansarea unui album care ii poarta numele. Potrivit revistei Billboard, Mariah a fost cea mai de succes cantareata in Statele Unite ale Americii in anii '90. Popularitatea sa a intrat in declin incepand cu anii 2000, cand a rupt legatura cu studioul ei de inregistrari. Diva, considerata una dintre cele mai bune voci ale tuturor timpurilor, s-a reintors pe scena muzicii pop in 2005, cu albumul "The Emancipation of Mimi", care a avut un imens succes.

Citeste si:
Mariah Carey și Cher, solidare față de Britney Spears, aflată sub...
Mariah Carey și Cher,...

Albumul ei "E=MC2", lansat in aprilie 2008, s-a vandut in peste 1,3 milioane de copii doar in Statele Unite si i-a oferit artistei americane sansa de a avea cel de-al 18-lea single No.1 in Billboard Hot 100, gratie piesei "Touch My Body". Cu aceasta piesa, Mariah Carey l-a depasit pe Elvis Presley si a urcat pe a doua pozitie in clasamentul artistilor cu cele mai multe piese devenite No.1 in Billboard Hot 100, in ultimele decade. Prima pozitie a acestui clasament este ocupata de trupa The Beatles, care a avut 20 de piese devenite No.1.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.