Andreea Esca a vorbit la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din Bucuresti, despre ce atuuri a avut cand a intrat in presa, despre ce visa sa ajunga, dar si despre ce parere are lumea despre ea.
Vedeta Pro Tv a fost invitata la un dialog liber cu studentii Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti, povestindu-le despre inceputurile carierei sale de jurnalist. "Cand am fost angajata, principalul meu atuu a fost ca eram imbracata ca o baba", a declarat Esca, potrivit Realitatea.net.

„Cred ca unul dintre principalele mele atuuri a fost ca eram imbracata ca o baba. Am zis sa imi iau un sacou, poate si-au zis ca sunt mai serioasa. Aveam 19 ani si jumatate cand m-am angajat la SOTI. Mi-au dat un ziar si mi-au spus sa citesc, apoi mi-au propus sa prezint jurnalul de seara. Am avut noroc. Cand am inceput in televiziune, nu exista nimic. Acum, este mai greu“, si-a inceput Esca discursul.

"Eu am dat la ASE, la finante banci. Habar nu aveam de ce faceam asta, de ce am dat acolo. Era la moda. Am picat. Atunci evident ca m-am suparat, am suferit. Dar daca intervine ceva si te pune pe alta cale, poate ca asa trebuie. De suparare, am plecat in vacanta. Atunci abia se infiintase o facultate de jurnalism particulara. M-am dus la drept, iar langa era facultatea de jurnalism. Am dat la jurnalism. Eu nu visasem sa ma fac jurnalista. Eu visam sa fiu vanzatoare", a spus Esca potrivit pagineidemedia.ro.

In final, Andreea Esca a vorbit despre despre tinerii care parasesc tara, dar si cei care zic ca este doar o cititoare de promter. „Asta este o legenda, ca si cea a salariului meu. De multe ori oamenii minimalizeaza lucrurile. Daca ar fi numai faptul ca trebuie sa citesti in direct, intr-o tensiune pe care ti-o da faptul ca te vad milioane de oameni, ar vedea ca nu e usor de loc. Acum 15 ani, le-as fi spus tinerilor ca este un act de lasitate sa plece din tara. Acum, cu durere in suflet, spun ca ar fi egoist in partea mea sa ii spun sa ramana in tara“, a conchis aceasta, potrivit Adevarul.

Andreea Esca ocupa in prezent pozitia de realizator-prezentator in cadrul Stirilor ProTV si este directorul editorial al revistei „The ONE”.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.