Solista grupului Black Eyed Peas a fost desemnata femeia anului de revista Billboard.

Fergie va primi acest premiu in cadrul unei gale ce va fi organizata la New York, pe 2 decembrie, scrie Billboard.com.

“Sunt incantata sa accept "Woman of the Year Award". Sa fiu onorata de Billboard este o mare realizare in cariera”, a declarat cantareata.

Fergie a petrecut anul 2010 in turneul "The E.N.D. World" alaturi de colegii ei de trupa de la Black Eyed Peas.

Black Eyed Peas detine recordul de cea mai lunga stationare in fruntea clasamentului Billboard's Hot 100 din ultimii 52 de ani, cu piesele "Boom Boom Pow" (12 saptamani) si "I Gotta Feeling" (14 saptamani).

Albumul "The E.N.D.", lansat de Black Eyed Peas in 2009 si care s-a vandut in 2,8 milioane de copii numai Statele Unite, este singurul album din ultimii 20 de ani care a avut cinci piese in top 10 Billboard's Hot 100 singles chart iar single-ul "I Gotta Feeling" este cea mai vanduta piesa din istoria Nielsen SoundScan.

Pe 30 noiembrie, grupul Black Eyed Peas isi va lansa cel de-al saselea album de studio, intitulat "The Beginning" iar piesa "The Time (The Dirty Bit)", primul extras de pe noul album, va fi lansata pe 9 noiembrie.

Fergie si-a lansat in 2006 primul album solo din cariera, intitulat "The Dutchess", care avut cinci piese in topul Billboard Hot 100, trei dintre acestea ajungand No.1.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.