Cele mai frumoase modele masculine vor defila la a III-a editie a Male Fashion Week.

Evenimentul este singurul festival de moda dedicat 100% modei pentru barbati si organzat doar la Cluj.

Male Fashion Week va avea loc in perioada 4-8 martie 2011 si isi vor prezenta colectiile designerii si casele de moda atat din Romania cat si din strainatate. Nu vor lipsi de la eveniment nici designerii debutanti.

Primele doua editii care au avut loc au fost primite bine de publicul participant. In acelasi timp a fost o noutate pentru ei dat fiind faptul ca un astfel de eveniment nu s-a mai organizat pana acum. 100 de manechine vor defila pe
podiumul Male Fashion Week Cluj. O echipa formata din 15 profesionisti va asigura serviciile de make-up si hair styling pentru eveniment. Fiecare zi de festival este dedicata unei teme astfel ca pe podium vor fi prezentate colectii cu tinute sport, lenjerie, casual si de gala”
, a declarat Stefan Florea, organizatorul Male Fashion Week Cluj.

In cadrul primelor doua editii au participat nume cunoscute din moda romaneasca si internationala precum Mondex, Calvin Klein, Be You, Stefan Musca, Seroussi, Ancada, Smith, Bossini s.a.m.d.

  • Premii in cadrul Male Fashion Week Cluj

Organizatorii vor acorda premii in cadrul Male Fashion Week Cluj atat manechinelor cat si designerilor si a caselor de moda participante. Astfel, vor fi acordate distinctii pentru Cel mai frumos model masculin, Cel mai bun debut , Cea mai populara colectie si Cel mai bun brand .

Premiile vor fi acordate in urma unei jurizari realizate de fotografi profesionisti, profesori de la Universitatea de Arta si Design din Cluj Napoca dar si de catre invitati din show-bizz-ul romanesc.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.