Charlie Sheen a fost gasit dezbracat si beat in camera sa de hotel din New York si a fost transportat la spital.
Agentul lui a vorbit despre probleme cauzate de o 'alergie' la medicamente, insa o call-girl, care a fost gasita goala intr-un dulap din apartament, a spus ca situatia a degenerat dupa ce au consumat cocaina, informeaza site-ul closermag.fr.

Spitalul la care a fost dus a confirmat ca actorul din 'Doi barbati si jumatate' a fost depistat pozitiv pentru consum de cocaina, potrivit AGERPRES.

Consumul de droguri ar putea sa-i aduca mari probleme cu justitia. Dupa acuzatia de violenta conjugala, care a umplut ziarele de Craciun, Charlie Sheen a fost obligat de justitie sa urmeze din nou o cura de dezintoxicare, cu o perioada de incercare de doua luni. [Charlie Sheen a scapat de inchisoare]

Potrivit 9AM, in luna februarie a acestui an, actorul american Charlie Sheen, cunoscut din filme ca "Wall Street" sau "Hot Shots", a fost internat intr-un centru de reabilitare pentru a scapa de viciul consumului de cocaina si alcool.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.