Prezentarea noii colectii a Romanitei Iovan, intitulata "Rouge", a fost un dublu eveniment. Creatoarea de moda si-a serbat cu aceasta ocazie si ziua de nastere. Vineri seara, la Clubul Diplomatilor, o mare parte din invitatii asteptati nu au sosit insa la eveniment pentru ca plecasera in Italia la nunta lui Adrian Mutu. Este vorba de Catalin Botezatu, Mihai Albu, Zina Dumitrescu si altii. Mihai Albu a lipsit astfel chiar de la propria prezentare, intrucat pantofii manechinelor erau din colectia lui.

SALVATA DE SOT

La finalul defilarii, Romanita Iovan a aparut pe podium cu lacrimi in ochi si tremurand. Sotul sau, Adrian Iovan, cel care a impuscat hotul ce patrunsese in casa lor saptamana trecuta, s-a indreptat spre ea cu un buchet de flori. Romanitei i s-au inmuiat picioarele si era cat pe-aci sa cada. A ajuns insa la fix. Iovan a prins-o in brate si s-au sarutat in vazul tuturor invitatilor. Dupa ce prezentarea a luat sfarsit, invitatii s-au ingramadit in culise sa ii ofere sarbatoritei flori si cadouri. Nimeni insa nu a deschis subiectul delicat, referitor la cele intamplate saptamana trecuta.

VIP-URI

Corina Danila si viitorul sau sot Noris Magearu , Irinel Columbeanu cu foarte tanara sa iubita si cu cele trei gratii blonde de la Trident au sosit cu buchete de flori rosii pentru a fi in ton cu noua colectie bazata pe aceasta culoare. Cu totii au evitat subiectul omorului.